×
Kundvagn

Köp

Köpinformation
När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. Släcka.se reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas ut via e-post när du slutfört din beställning på Släcka.se. Där finns uppgifter om vad du köpt med och kostnaden för produkter och leverans. Om något skulle vara fel med beställning, var god kontakta oss snarast.

Priser
Priserna är i svenska kronor. Alla priser visas inklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella felaktiga priser. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Tryckfel och produktbilder
Släcka.se reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi försöker dock alltid att återge en så rättvisande bild som möjligt av produkten.

Garanti
Alla garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Vi följer naturligtvis konsumentköplagen. Du har alltid 2 års garanti på de produkter du handlar via Släcka.se. Vi har också en 5 års trygghetsgaranti för brandsläckare. Den erbjuds i samarbete med vår huvudleverantör Housegard. Om du råkat ut för en brand, har anmält detta till ditt försäkringsbolag och sedan tidigare har registrerat dig för Housegards trygghetsgaranti får du en ny släckare av oss.
Skicka bara ett mail till info@housegard.com eller kontakta Housegards kundtjänst på telefonnummer 031-799 16 00 så hjälper de dig vidare.

Du registrerar dig för garantin på:
http://www.housegard.com/housegard-trygghetsgaranti/

Betalning

Kortbetalning
Att betala med kort är det smidigaste sättet när du köper produkter på nätet. Vi samarbetar med Stripe (www.stripe.com ), som är en av världens mest snabbväxande betalösningar för internet. Stripe har verksamhet i 25 länder och har profilerat sig som ett tekniskt och säkerhetsmässigt erkänt ledande företag för infrastrukturer onlinebetalningar.
Formuläret på Släcka.se är skapat för snabbast möjliga hantering och säkerhet. Notera att vi inte kan leverera till adresser med postbox.

Frakt & Leverans

Leveranstid
Släcka.se strävar efter kortast möjliga leveranstid för kunderna. Produkter som du beställer senast klockan 12.00 plockas och packas samma dag. Leveranstiden är därefter 1-2 dagar och du kan hämta ut dina produkter hos ditt ombud/uthämtningsställe. Beställer du efter klockan 12.00 plockas ordern påföljande dag.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden påverkas av vikten på det du köper. I de flesta fall är frakten 79 kronor men vid riktigt stora och tunga leveranser kan kostnaden öka något. Du får alltid reda på din fraktkostnad i kassan.

Fri frakt
Vi bjuder på frakten om du handlar för mer än 1500 kronor.

Leveranssätt
Vi jobbar med Schenker Logistics, som är ett av världens största frakt- och logistikföretag. Detta för högsta kvalitet och snabb och säkra leveranstider. Ditt mobilnummer, som anges vid betalning i kassan på Släcka.se, är också det som används för avisering när försändelsen kommit till dit närmaste utlämningsställe.

Outlösta paket
Om ditt paket inte hämtas ut sker ingen återbetalning.

Övrigt

Reklamation eller retur
Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss via mail så hittar vi en lösning! Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss. Vi följer EU-lagstiftningen för distanshandel. Konsument Europa

Säkerhet och behandling av kunduppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. Släcka.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post.

Vid tvist
Vid eventuell tvist följer Släcka.se Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.